fbpx

Van vrijdag 3 juli tot en met zondag 30 augustus wordt het terrein achter de Merx 2 maanden lang omgetoverd tot één GROOT zomers paradijs! En ben je iedere vrijdag tot en met zondag vanaf 12.00 uur van harte welkom!

Terras
Het terrein wordt leuk ingericht met een groot overdekt terras waar zitplaatsen voor 2 of voor 4 personen zijn gerealiseerd. Kom jij gezellig overdag genieten van het zonnetje of kom jij liever ’s avonds samen met ons de zonsondergang bewonderen? (uiteraard geheel volgens de regels van het RIVM)

Ligweide
Naast een terras is er ook een ligweide in het zand en op het gras beschikbaar. Ook deze plaatsen zijn per 2 of per 4 personen te reserveren. Als je plekken op de ligweide reserveert vergeet dan niet je strandlaken mee te nemen. Let wel op: bij de ligplekken is een bedje, stoel of parasol niet inbegrepen. Uiteraard is het toegestaan deze zelf mee te nemen. (Ook alle ligplekken zijn geheel volgens de regels van het RIVM ingericht)

Activiteiten
Gedurende de 2 maanden zullen verschillende activiteiten gepland worden welke je terug kunt vinden onder de button agenda. Verdere zullen deze activiteiten in de loop van de weken nog verder worden aangevuld.

Maar ook als er niets gepland staat zijn er genoeg activiteiten die je van vrijdag tot en met zondag kunt doen. Reserveer een tijdsslot bij een van onze medewerkers om een potje te tennis, beach pong of voetvolley te spelen. Wij zorgen voor de ballen, jij voor een tegenstander en goede zin. En is het tijd om verkoeling te zoeken? Geen probleem! We beschikken over een verfrissende douche om je even af te spoelen.

Eten & Drinken
Zelf eten en drinken meenemen is niet toegestaan. Onze beach bar heeft heerlijke ijskoude dranken en ook hebben we een menukaart voor de lekkere trek. Verder is er ook een waterpunt waar je gratis je flesje water kunt vullen.

Je kunt bij aankomst voordat je naar je zit- of ligplek wordt begeleid bij de beachbar bonnen kopen om daarmee vervolgens je consumpties en versnaperingen af te rekenen. Bestellen aan de bar is niet nodig er lopen obers rond om je van de lekkerste hapjes en drankjes te voorzien.

Reserveren
Enthousiast en wil je graag reserveren? Check onder de button reserveren voor alle info.

Plattegrond
Zie onderstaande afbeelding.

Info & plattegrond