fbpx

Wanna disco? Silent disco!

In tijden als deze waar festivals zijn afgelast en je die vette beach party in Loret de Mar ook nog eens moet mislopen. Komen wij met de oplossing, Silent disco! Door het gebruik van draadloze hoofdtelefoons bezorgen wij je toch dat beachy festival gevoel maar dan geheel corona-proof!

Hoe we dat doen? Nou heel simpel, Reserveren kan per 2 of 4 personen en kost je slechts 5 euro p.p. Voor dat geld zorgen wij voor een twee of vierpersoons zitplaats op het terras of een (corona-proof) dansspot in het zand of op het gras waar je de rest van de avond onbezorgd los kunt gaan op de leukst deuntjes van onze local heroes. Naar wie je luistert is geheel aan jou!

Let op! Vergeet ook je ID kaart of rijbewijs niet. Dit gebruiken we als borg en krijg je uiteraard aan het einde direct weer terug bij inlevering van je hoofdtelefoon. Wil je liever niet je ID kaart of rijbewijs achterlaten? Dan bedraagt de borg 50 euro.

Vrijdag 3 juli tijdens het grote openingsweekend om 20.00 uur zal de eerste editie van Silent Disco op de playa zijn waarna er nog vele zullen volgen. Check onder de button agenda wanneer deze avonden plaats zullen vinden.

Hoe werkt het allemaal en wat moet ik doen om er bij te zijn?

  1. Reserveren kan via reserveren@demerx.nl of 0412-401347.
  2. De terrasplaatsen en dansspots zijn opgesteld voor 2 of 4 personen. Het is dan ook alleen mogelijk om per 2 of 4 personen te reserveren.
  3. Vergeet je ID niet deze dient als borg voor je hoofdtelefoon.
  4. Betaling dient voldaan te worden bij aankomst.
  5. Bij minder weer zullen er alleen terrasplaatsen beschikbaar zijn (deze is overdekt).
  6. Zelf eten en drinken meenemen is niet toegestaan.
  7. Wij hanteren het beleid van het RIVM. Ben je verkouden of heb je griepverschijnselen? Blijf dan thuis.
  8. Houdt 1,5 meter afstand tot andere gasten en onze medewerkers.
  9. Blijf op je plek. Rondlopen of groepsvorming is niet toegestaan.

Silent Disco