Zand, palmbomen, zon, cocktails, opblaaskrokodillen, pierenbadjes, Silent disco’s, Beachpong, tennis, PubQuiz, een zonneweide en een groot terras. Dat klinkt als vakantie!

Nu de meeste vakantieplannen in het water zijn gevallen vonden wij het een must daar wat aan te doen. Dus nu jij niet naar de Spaanse Playa kunt komt de Spaanse Playa naar onze achtertuin en toveren wij het terrein achter de Merx in de maanden juli en augustus om tot ÉÉN GROOT zomers paradijs!

Overdag lekker ontspannen in de zon met je voetjes in het zand en ’s avonds met een lekkere cocktail de zonsondergang bewonderen. Een goed alternatief voor de Spaanse kust. Welkom op Playa del Merx in Berghem! Spreid je handdoek uit over het grote grasveld of het strookje strand en start maar met zonnebaden.

Naast lekker luieren kun je hier ook prima je energie kwijt tijdens de mega-beachpong competitie, het tennistoernooi en bootcamptrainingen. Alle info, spelregels en activiteiten vindt je hieronder onder verschillende buttons uitgelegd.

En wil je op de hoogte worden gehouden van de aller laatste ontwikkelingen check (en like!) dan ook onze Instagram en Facebook pagina. En meld je aan voor het Facebook evenement Playa del Merx 2020.