Bij zalencentrum De Merx kunt drie zalen huren. Deze verschillende in capaciteit, maar beschikken in ieder geval over de volgende mogelijkheden:

Microfoon

Gratis inpandige microfoon beschikbaar

Beamer

Gratis beamer beschikbaar

Krachtstroom

Optioneel krachtstroom beschikbaar

Achtergrondmuziek

Gratis gebruik van achtergrondmuziek beschikbaar

Indien u een zaal wilt huren zijn hier meerdere arrangementen bij af te nemen. Zalencentrum de Merx biedt een standaard all-in pakket aan waarin een welkomstdrankje in de vorm van koffie/thee met een petit fours, 5 uur lang drankjes, hapjes en een broodje met koffie na zijn opgenomen. Dit pakket kost €23,50 per persoon. Er zijn echter nog veel meer arrangementen mogelijk, in verschillende prijsklasses. Indien u meer informatie wilt ontvangen vragen we u het contactformulier in te vullen waarna we een (digitale) brochure toe kunnen sturen.

Demerx_zonderprijzen2019

Hieronder volgt een overzicht van de 3 beschikbare zalen, waarbij zaal 1 gehalveerd kan worden en zaal 1 en 2 gecombineerd kunnen worden. Afhankelijk van de opstelling verschilt de maximum capaciteit per zaal. Om toch een beeld te schetsen; in zaal 1 kunnen we maximaal 450 mensen kwijt, in zaal 2 zo’n 150 mensen en in zaal 3 ongeveer 200 mensen.

Zaal 1

Zaal 2

Maximaal 130 personen

Zaal 2

Zaal 3